Zanger Bb basi lanceert zijn nieuwe album ‘Lolo taki’

Zanger Bb basi heeft gewerkt aan een album. MC Vuure laat in gesprek met Dagblad Suriname weten, dat het album ‘Lolo taki’ zes tracks telt. De titel is te vertalen als het feit, hij of zij zit over jou te praten.

De artiest begon in 2013 met zang in het genre kaseko muziek. Bb basi had voorheen een formatie, maar momenteel is de zanger solo bezig. Hij heeft samen met zijn zus Marchia Djoe het nummer ‘Mama’ gezongen. De videoclip is te zien op diverse televisiestations.

Voor hem als artiest is de kwaliteit van zijn product heel belangrijk. Zodoende kiest hij ervoor om samen te werken met TMG studi mix en master. Bb basi wil meer bekendheid geven aan zijn projecten en heeft de promotie overgelaten aan MC Vuure.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: