Pawandeep Rajan is Winnaar Indian Idol 12

De ‘grootste grote finale’ van Indian Idol 12 die op de Onafhankelijkheidsdag begon, bereikte een hoogtepunt met juryleden Himesh Reshammiya, Anu Malik en Sonu Kakkar die de glanzende trofee, een auto en een cheque (Rs 25 lakh) overhandigden aan kampioen Pawandeep.

Over zijn reis tijdens de show vertelde Pawandeep aan indianexpress.com: “Indian Idol is een platform dat veel respect geeft aan artiesten, en het soort exposure dat het je oplevert is ongeëvenaard. In de loop van de show hebben we zoveel liedjes mogen zingen en hadden we de beste juryleden en gasten om ons te begeleiden. De reden dat ik terugkwam in de arena was niet mijn wil om te winnen, maar mijn zoektocht om te leren. En ik ben dankbaar dat we, na zoveel maanden aan deze show te hebben besteed, nu klaar zijn om af te spelen.”

Van de Top 6 Finalisten werden Arunita Kanjilal en Sayli Kamble respectievelijk uitgeroepen tot de eerste en tweede runners-up en werden beloond met een cheque van Rs. 5 lakhs. De derde en vierde runners-up, Mohd. Deens en Nihal Tauro, werden beloond met een cheque van Rs. 3 lakhs. Alle top 6 finalisten ontvingen een cheque van Rs. 75.000 van Raj Superwhite Soap en geschenkmanden van Colgate en Denver.

Ter gelegenheid van de 75e aflevering van een van de langstlopende zangrealityshows, zag de finale adembenemende optredens van de zes beste deelnemers: Pawandeep Rajan, Arunita Kanjilal, Mohd Danish, Nihal Tauro, Sayli Kamble en Shanmukhapriya. Ze vergezelden de veelgeprezen zangers Sukhwinder Singh, Mika Singh, Amit Mishra, Kumar Sanu, Javed Ali, Alka Yagnik, Udit Narayan, die het publiek verrasten met hun melodieuze acts.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: