Dit is hoe Deepika Padukone zich voorbereidde op de film van Shakun Batra

Deepika Padukone heeft onlangs de shoot afgerond voor haar aankomende film van Shakun Batra, waarvoor ze haar eigen unieke stijl van voorbereiding had voordat ze naar de sets ging voor haar scènes.
Een bron dicht bij de filmafdeling deelt: “Deepika liet een speciale afspeellijst maken voor Shakun’s film. En ze luisterde naar veel muziek op de set, in haar toiletwagentje, auto en voordat ze haar scènes opnam, omdat het haar hielp om in de zone van haar karakter.”

“Hoewel er nog niet veel bekend is over haar karakter, weten we dat muziek haar heeft geholpen een bepaalde stemming voor de shoot te ontwikkelen. De afspeellijst bevatte zowel Hindi als Engelse liedjes uit verschillende genres, afhankelijk van de scène waarin ze opnamen”, aldus de bron. voegt toe.

De actrice jongleert met een scala aan projecten. Een dag geleden heeft ze de opnames van Shakun Batra’s film ingepakt en nu begint ze met de opnames voor de actiescènes met een hoog octaangehalte voor Pathan in Mumbai.

Terwijl de actrice sinds de versoepeling van de lockdown voortdurend tussen de sets van deze twee films huppelde, ontmoette ze een paar weken geleden ook het team van Fighter voor de lunch om de weg vooruit te bespreken.

Deepika Padukone heeft een supersterke line-up met projecten zoals de Hindi-remake van The Intern, Mahabharata, Nag Ashwin’s Pan-Indian next met Prabhas, Pathan, Shakun Batra’s next en Fighter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: