Nog onbekende Braziliaan gedood bij beroving door vijf mannen en een vrouw

Een Braziliaanse man, van wie de juiste persoonsgegevens nog ontbrekend zijn bij de politie, is in de vroege ochtend van afgelopen zondag om het leven gekomen bij een beroving in de Faisalweg. De man was samen met een vriend toen zij hoogstwaarschijnlijk beroofd zijn door vijf mannen en een vrouw, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 16 augustus.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer met zijn Braziliaanse vriend over de Wilhelminastraat liep toen een auto naast ze stopte en de chauffeur “Taxi” naar ze toe schreeuwde. Behalve de chauffeur zaten nog een vrouw en een man in de auto. De Brazilianen stapten in en vroegen om afgezet te worden op een locatie in de Prinsessenstraat. De bestuurder reed in eerste instantie in de richting van die straat om plotseling van koers te veranderen. Aan de Brazilianen werd duidelijk gemaakt dat men de politie wilde ontwijken.

Uiteindelijk stopte de chauffeur in en slecht verlichte weg waar drie andere mannen aanwezig waren. De Brazilianen werden vervolgens door de mannen aangevallen. De mannen waren gewapend met scherpe voorwerpen. De Brazilianen vluchtten in verschillende richtingen weg achterna gezeten door hun aanvallers.

Een Braziliaan zocht en vond hulp bij mensen in de Hockeystraat. Die schakelden de politie van Latour in. 

Het lichaam van de andere Braziliaanse man werd kort daarna aangetroffen in de Faisalweg. Het lijk vertoonde kap verwondingen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam in beslag genomen door de politie. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: