Politie vraagt hulp samenleving bij zoektocht naar moeder van peuter

Het Korps Politie Suriname bericht maandagavond 16 augustus, dat een vrouw die dag bij de afdeling Jeugdzaken kwam met een peuter van ongeveer 2 jaar.

Volgens verklaring van de vrouw, was zij op vrijdag 30 juli op een poli van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, toen de moeder van dit kindje haar benaderde met het verzoek even op hem te letten aangezien zij naar het toilet wilde. De vrouw heeft de moeder sedert dien niet terug gezien. De vrouw nam het kindje mee naar haar huis in de hoop dat de moeder het kind zou komen halen. Dit is echter nimmer gebeurd.

Aangezien de naam van zowel de moeder als de peuter niet bekend zijn bij de politie, wordt de hulp van de samenleving ingeroepen om de moeder van dit kind te kunnen achterhalen. Personen die de peuter herkennen kunnen contact opnemen met de afdeling Jeugdzaken via de nummers 404673, 404679 of 404565.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: