Vidya Balan en Shefali Shah-starrer ‘Jalsa’ begint met filmen

T-Series en Abundantia Entertainment hebben opnieuw samengewerkt voor hun nieuwste film ‘Jalsa’, waarvan de opnames donderdag in Mumbai zijn begonnen. Mede geschreven en geregisseerd door Suresh Triveni, bekend van ‘Tumhari Sulu’, herenigt ‘Jalsa’ Suresh met de Vidya Balan, die samen met Shefali Shah in de film schittert.

Afgezien van hen is de hoofdrolspeler een krachtig ensemble bestaande uit Rohini Hattangadi, Iqbal Khan, Vidhatri Bandi, Gurpal Singh en Surya Kasibhatla (die zijn debuut maakt) met Manav Kaul in een speciaal optreden. Jalsa is geschreven door Prajwal Chandrashekar en Suresh Triveni, met dialogen door Hussain en Abbas Dalal.

Over ‘Jalsa’ en haar hereniging met Suresh Triveni, T-Series en Abundantia Entertainment zei Balan: “Ik ben erg enthousiast om weer samen te werken met Suresh. Tumhari Sulu was een unieke, leuke ervaring en ik kijk ernaar uit dat we iets speciaals maken met ‘Jalsa’.”

T-Series en Abundantia Entertainment hebben met succes samengewerkt aan meerdere films, waaronder kaskrakers als ‘Airlift’ (2016), ‘Baby’ (2015) en een van de recente releases van 2021, ‘Sherni’, waarin ook Balan de hoofdrol speelde.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: