Vrouw beschuldigt echtgenoot Nicki Minaj van verkrachting

Een vrouw zegt dat de echtgenoot van rapper Nicki Minaj haar meer dan 20 jaar geleden verkrachtte terwijl de twee tieners waren in Queens – en het paar viel haar vervolgens lastig en probeerde haar te intimideren om te herroepen, volgens een nieuwe rechtszaak.

Jennifer Hough zegt in haar proces voor de federale rechtbank in Brooklyn dat ze in 1994 werd verkracht door Minaj’s echtgenoot, Kenneth Petty, nadat ze hem ontmoette terwijl ze op de schoolbus in Jamaica wachtte.

Naar verluidt benaderde Petty haar bij de bushalte – trok toen een mes, hield het tegen haar rug en leidde haar naar een nabijgelegen huis, waar hij haar volgens de aanklacht verkrachtte.

Na de vermeende verkrachting stapte hij van Hough af en ging voor een spiegel staan ​​terwijl hij zei: “Ik ben de man. Ik ben de man”, staat in het pak.

Petty werd destijds gearresteerd en sloot uiteindelijk een pleidooiovereenkomst, waarbij hij meer dan vier jaar achter de tralies zat op beschuldiging van poging tot verkrachting, meldde de New York Times.

Hough zegt in haar pak dat ze jarenlang mentaal gekweld was na de aanval – en vervolgens het doelwit was van Minaj toen Petty in 2020 werd gearresteerd omdat ze zich niet had geregistreerd als zedendelinquent in Californië vanwege haar zaak.

Minaj belde Hough aan de telefoon en bood aan om haar situatie te “helpen”, en zei dat ze haar en haar familie naar Californië kon vliegen, volgens het pak. Hough weigerde, stelt het pak.

De rapper van “Starships” zou naar verluidt ook hebben aangeboden haar publicist over te vliegen om Hough te ontmoeten om een ​​verklaring voor haar op te stellen om de beschuldiging te herroepen, beweert de rechtszaak. Hough zegt dat ze weigerde.

Vervolgens werden Hough en leden van haar familie door een reeks ontmoetingen naar verluidt herhaaldelijk smeergeld aangeboden voor maar liefst $ 500.000 door Minaj en haar medewerkers om haar ertoe te brengen te herroepen, zegt het pak.

In een voorgesteld plan vertelde een oude vriend van Hough, geïdentificeerd als ‘Black’ in het pak, Hough dat Minaj ‘happy birthday’-video’s zou opnemen voor Hough’s dochter voor haar ‘Sweet 16’ als ze zou herroepen. Hough zegt in haar pak dat ze opnieuw weigerde.

Hough eist niet-gespecificeerde schadevergoeding voor de vermeende intimidatie.

Een advocaat van Petty reageerde niet direct op een verzoek om commentaar. Een vertegenwoordiger voor Minaj kon niet onmiddellijk worden bereikt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: