Jennifer Lopez ontvolgt, veegt ex Alex Rodriguez van haar Instagram

Jennifer Lopez heeft haar hernieuwde relatie met Ben Affleck verder versterkt door elk spoor van de meest recente ex, Alex Rodriguez, van haar Instagram te verwijderen.

Volgers merkten zaterdag op dat de sociale media-feed van de in Bronx geboren entertainer enigszins was vernieuwd, waarbij foto’s van ex-verloofde A-Rod allemaal van haar account waren verwijderd.

Dit omvat opnamen van de exen samen tijdens de inauguratie van president Joe Biden, waar J. Lo “This Land Is Your Land” en “America the Beautiful” uitvoerde. Foto’s en clips van de ster alleen tijdens het evenement blijven echter.

De ‘Hustlers’-ster, 52, ontvolgde ook de voormalige Yankee, 46, op Instagram.

Een maand nadat Page Six het nieuws brak, kondigden de twee exen hun splitsing in april 2021 aan.

Lopez is sindsdien teruggekeerd naar Affleck, 48, met wie ze 18 maanden had gedateerd voordat ze in 2004 uit elkaar gingen. Bijna 20 jaar later is het stel heter dan ooit en gaat het naar de beurs tijdens het 52e verjaardagsweekend van de zangeres “Let’s Get Loud”.

Ondertussen leeft A-Rod het vrijgezelle leven en doet het groots, cruisend door St. Tropez, Monaco, Spanje en Italië met sportverslaggever Melanie Collins en hun wederzijdse vrienden Jessie James Decker en Eric Decker, allemaal ter ere van zijn 46e verjaardag.

Bij zijn terugkeer in de Verenigde Staten verklaarde de honkbalprof dat hij “uitstapte met de grote D-energie. Vastberaden, lieve en dappere AF.”

Een bron vertelde ons dat Rodriguez “alleenstaand is en plezier heeft” – en gewoon “vrienden” is met Collins, ondanks gefluister van romantiek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: