Eminems ex-vrouw Kim Scott opgenomen in ziekenhuis na zelfmoordpoging

De ex-vrouw van de Amerikaanse rapper Eminem, Kim Scott, is vorige maand opgenomen in een ziekenhuis na een vermeende zelfmoordpoging. Volgens een TMZ-rapport van woensdag ontvingen wetshandhavers en hulpdiensten een telefoontje van een suïcidaal persoon in het huis van Scott in Michigan op 30 juli. Toen ze aankwamen, werd ze naar verluidt strijdlustig met personeel dat haar vitale functies controleerde en naar verluidt moest worden tegengehouden door de politie.

Paramedici waren niet in staat om haar vitale functies te controleren, meldde de outlet. Scott zou zichzelf hebben gesneden omdat ze kleine snijwonden aan haar benen had en er een behoorlijke hoeveelheid bloed op de vloer was gemorst. De autoriteiten hebben haar naar verluidt met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor medische en psychologische evaluatie, maar ze is sindsdien naar huis teruggekeerd om te herstellen.

Het vermeende incident vond plaats slechts een week nadat de moeder van Scott, Kathleen Sluck, op 23 juli op 65-jarige leeftijd stierf. Op 29 juli vond een begrafenis voor Sluck plaats in het Lee-Ellena Funeral Home. een vermoedelijke overdosis heroïne op 41-jarige leeftijd.

Scott en Eminem – echte naam Marshall Mathers – waren geliefden op de middelbare school en trouwden van 1999 tot hun scheiding in 2001.

Ze hertrouwden op 14 januari 2006 en hij vroeg korte tijd later op 5 april de scheiding aan. Het duo heeft een 25-jarige dochter genaamd Hailie Jade.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: