Nick Jonas en Priyanka Chopra gezellig bij elkaar tijdens de lunchdate

Nick Jonas liet zich deze week door zijn schoonfamilie niet weerhouden van het tonen van liefde aan zijn vrouw Priyanka Chopra, aangezien het paar helemaal over elkaar heen was tijdens een lunchafspraak met Chopra’s moeder in Londen.

Jonas, 28, en Chopra, 39, leken helemaal verliefd op elkaar toen ze donderdag door de stad liepen. Nick droeg voor de gelegenheid een Rock 33-shirt, een spijkerbroek en een prijzig Richard Mille-horloge, terwijl Priyanka een ruimvallende jumpsuit met print, zonnebrillen met ronde randen, hartoorbellen en witte sneakers aantrok.

Het paar arriveerde al snel in het Beach Blanket Babylon Restaurant in Notting Hill in Londen, waar ze werden vergezeld door de moeder van de actrice, Madhu Chopra, voor eten, drinken en plezier, zoals blijkt uit de lach en glimlach tijdens de maaltijd.

Mama Chopra maakte zelfs een paar foto’s van het paar terwijl ze elkaar omhelsden, waarbij de Jonas Brother zijn vrouw kuste en knuffelde aan tafel terwijl ze het moment vastlegde.

Jonas en Chopra vinden het prettig om in het openbaar dichtbij elkaar te zijn. Ze lagen afgelopen mei over elkaar heen op de rode loper van BBMA, kort nadat de muzikant een rib had gebroken bij een fietsongeluk, met zijn ziekenhuisopname tot gevolg.

“Ik brak een rib door een lekkage op een fiets en een paar andere hobbels en blauwe plekken, maar ik wil gewoon doorgaan en dat zeggen, voor het geval ik niet zo fysiek enthousiast ben als ik gewoonlijk ben,” legde hij uit terwijl hij optrad als een coach op “The Voice.” (Hij werd op de show vervangen door Ariana Grande terwijl hij herstelde.)

Jonas en Chopra trouwden in 2018 met twee uitbundige feesten, een traditionele Amerikaanse christelijke bruiloft en een traditionele Indiase bruiloft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: