Katholieke Onderwijs Bond eist terugdraaien brandstofprijzen

“If unu no de onderwijs no man gi”, dat zeiden enkele verhitte leerkrachten, bij elkaar geroepen door de Katholieke Onderwijs Bond (KOB) naar aanleiding van de verhoogde benzineprijs. Voor diesel is de prijs gestegen naar SRD 17,95.

“We eisen dat benzineprijs teruggedraaid wordt”, zei Bernice Barron, voorzitter van de bond. De bond is onmiddellijk na de prijsverhoging in een sitdown actie gegaan.

De leerkrachten hekelen het feit dat via de media zaken worden gecommuniceerd. Gesteld werd daarom, dat als in het weekend de benzineprijs niet is teruggedraaid er maandag actie gevoerd zal worden. Welke acties wilde de voorzitter uit strategische overwegingen niet delen met de pers.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: