Commewijne heeft nu dependance Jeugdzaken in representatief onderkomen

De dependance van het Onderdirectoraat Jeugdcentra, directoraat Jeugdzaken, van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken te Commewijne aan de Hadji Iding Soemitaweg Weg no. 45 is vrijdag 13 augustus in gebruik genomen. Voorheen was het onderdirectoraat kosteloos ondergebracht bij het Nini Harpal Sportcentrum. Vanwege die niet-representatieve accommodatie heeft minister Rishma Kuldipsingh tijdens haar werkbezoek aan Commewijne kort na haar aantreden, aangegeven dat gezorgd zou worden voor een geschikte accommodatie.

Directrice Jeugdzaken Genti Mangroe heeft het personeel bemoedigd om zich te blijven inzetten voor het boeken van resultaten. Ook vertrouwt zij erop dat middels een goede samenwerking doelen zullen worden behaald ten behoeve van de jeugd. Zij heeft haar dank uitgesproken voor de bijdrage van alle betrokken actoren om het personeel te kunnen voorzien van een geschikte accommodatie. 

Minister Kuldipsingh heeft haar dank uitgesproken aan de familie Harpal die de afgelopen 7 jaren het onderdirectoraat kosteloos heeft gehuisvest. Zij heeft het personeel bedankt voor het geduld, dat zij heeft opgebracht om onder niet representatieve omstandigheden toch te verschijnen voor de dienst.

De minister heeft ook het personeel gemotiveerd om hun bijdrage te blijven leveren aan de ontwikkeling van vooral de jeugd.

De waarnemend coördinator van de dependance, Shanta Ramjatan-Tika heeft het districtsplan van Commewijne overhandigd aan de bewindsvrouw.

error: Kopiëren mag niet!