Vidya Balan markeert Nationale Handloomdag met deze prachtige foto’s

Bollywood-diva’s rocken de lange zwierige jurken en lange paden op de rode loper, maar je kunt niet ontkennen dat onze Indiase getalenteerde schoonheden er het beste uitzien in sari’s. En als je het over sarees hebt, komen er maar twee namen bij ons op: de eeuwige Rekha en de verbluffende Vidya Balan. Beide actrices staan ​​bekend om hun liefde voor sarees en hoe sierlijk ze ze dragen.

7 augustus wordt gevierd als de Nationale Handloom Day. Vidya Balan ging naar haar Instagram-account om de dag te vieren. De actrice deelde drie prachtige foto’s van zichzelf in een magenta sari. De sari is gewoonweg prachtig en de minimalistische make-uplook van de actrice scoort een perfecte 10. Ze heeft haar haar in een nette knot en kiest voor gedurfde lippen en statement-oorbellen. De actrice deelde deze foto’s die ons hart meteen deden kloppen, ondertitelde de foto en zei: “De schoonheid van zijden bloesems in de handweefgetouwen. Het kunstenaarschap en de allure van Handloom Indian Silks zijn ongeëvenaard. Laten we met trots handgemaakte zijden producten dragen en de magische creaties van onze wevers vieren, vandaag en elke dag! Dat alleen al zou een passend eerbetoon zijn aan hun passie en toewijding aan hun meesterlijke ambacht.”

Vidya Balan heeft altijd gekozen voor sarees bij de Filmfare Awards en heeft een aantal verbluffende uitspraken gedaan. Ze heeft zelfs verschillende keren onze cover gesierd in sari’s en die covers zijn de afgelopen tijd een van onze beste covers geweest.

Vidya Balan werd voor het laatst gezien in Sherni en haar optreden daarin werd door iedereen geprezen. Vidya Balan kiest de juiste film, zet een geweldige prestatie neer en wint vervolgens elke keer lofbetuigingen. We klagen niet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: