Ex-Bigg Boss-deelneemster Sofia Hayat wortelt voor KJo als gastheer

Actrice Sofia Hayat, die meedeed aan ‘Bigg Boss 7’ (2013), vindt dat het hoog tijd is voor Salman Khan om te stoppen met het hosten van de realityshow.

Sofia wil dat ‘Bigg Boss OTT’-presentator Karan Johar ook de televisie-uitzending overneemt. De actrice was ook te zien in shows als ‘Superdude’ en ‘Comedy Nights Bachao’.

“Het was geweldig om te zien hoe Karan Johar voor de verandering de ‘Bigg Boss OTT’-show presenteerde. Salmans aura is niet meer zo sterk als vroeger. Hij zou met pensioen moeten gaan omdat hij soms te veel doet. Karan was leuk omdat hij echt leek en wist om zichzelf op een betere manier te presenteren in vergelijking met Salman Khan’, zei ze.

De 36-jarige actrice voegde toe: “Het was leuk om naar Karan te kijken, hij presenteert tenslotte al heel lang de populaire talkshow ‘Koffee with Karan’. Ik denk dat hij Salman Khan vanaf komend seizoen moet overnemen. “

Sofia zal het niet erg vinden om weer het controversiële huis binnen te gaan als Karan Johar de ‘Dabangg’-ster overneemt.

“Ik heb nooit geweten dat al mijn afleveringen nog steeds trending zijn op internet. Een van mijn fans deelde de link, zo ben ik net begonnen met het kijken naar mijn afleveringen in mijn vrije tijd. Ik zou graag weer meedoen als Karan Johar Salman overneemt. Als Salman is er, ik wil het huis niet meer binnen”, zei ze.

error: Kopiëren mag niet!