Tannishtha Chatterjee herinnert zich de eerste dagen in de industrie, werd gevraagd om medicijnen te gebruiken en de huid lichter te maken

Tannishtha Chatterjee, de actrice die haar reis tien jaar geleden begon, vertelt over de aanvankelijke strijd die ze doormaakte om het groot te maken. Hoewel ze zegt dat ze nog een lange weg te gaan heeft, heeft ze zeker een aantal opmerkelijke films in haar kat gehad, bijvoorbeeld Parched to Angry Indian Goddesses en anderen.

Om te beginnen, toen de Lion-actrice werd gevraagd of ze dacht dat ze zo ver zou komen, waarop ze antwoordde:

“Ik heb nooit iets gepland. Ik volgde gewoon het pad waar het leven me naartoe bracht. Ik nam zelfs een internationale rol, deed een aantal interessante projecten. In deze periode van 5 tot 6 jaar heb ik een aantal Britse, Franse en crossover-films gemaakt. dat ik heb gekregen, het is niet dat ik er speciaal aan dacht om deze films te maken. Dat gezegd hebbende, ik heb veel moeite gedaan voor deze carrière.”

“Ja, je hebt helemaal gelijk. Ik ben wat eerder begonnen; ik denk dat ik de tijd ver vooruit was. Nu gebeuren er ook veel goede dingen voor de actrice. Er zijn een aantal heel verschillende personages die ze kunnen portretteren, vooral met het web serie.

De kans, de diversiteit en de reikwijdte die we nu hebben is veel groter dan voorheen. Toen ik naar Bombay kwam, was ik begin twintig, er was niet echt veel voor mij, er was alleen deze categorie heldinnen, dat is alles. Toen waren er die middle art house-films. Daarom begon ik auditie te doen voor deze internationale films en ben ik eigenlijk voor 5 jaar naar Londen verhuisd. Ik deed theater in Opera House, deed Amerikaanse, Franse films en natuurlijk deed ik de film Dekh Indian Circus waarmee ik een National Award won. Toen gebeurde Parched, Island city, dit waren allemaal zeer sterke, op vrouwen gerichte films. Nu zijn de dingen echt veranderd en is het open.

“De reis was een hele uitdaging, omdat er heel weinig kansen waren. Maar ik kom uit een heel sterke familie en ze hebben me veel sterkere waarden gegeven. En acteren gaat voor mij niet alleen over het hebben van een ijdelheidsbusje, make-up opdoen, reizen in de eerste klas, of spotjongens hebben. Maar het gaat over het leven van een reis en het leven van verschillende levens. Acteren is een zeer spirituele reis voor mij en dat gaf me de moed om de moeilijkheden te bestrijden. Ik overschaduwde altijd de negativiteit die mijn Ik heb tegen alle verwachtingen in gevochten, maar op een zeer spirituele manier. Ik volgde Bhagwad Geeta, dat ik gewoon moest opstaan ​​en het doen.’

Tannishtha wilde er duidelijk niet in passen en maakte haar eigen ruimte, toen haar werd gevraagd hoe ze dat voor elkaar kreeg, zei ze:

“Dat weet ik niet, het gebeurde gewoon. Ik volgde mijn instinct. Er waren weinig dingen waar ik koppig mee was en die ik niet wilde doen. Zoals iemand me had verteld dat je een artiest bent, je moet drugs gebruiken, alcohol drinken en elke dag feesten, maar dat heb ik nooit gedaan. En mensen vertelden me zelfs dat ik een typische middenklassementaliteit heb en dat vond ik prima omdat ze niet weten waar ik vandaan kom.

En toen ik naar Bombay kwam, vertelde iedereen me dat ik mijn huid moest opfleuren, mijn haar moest kleuren, me zo moest kleden en ik dacht dat ik dat allemaal zou doen, behalve voor de personages die ik zal spelen. Maar dat zal ik nooit doen als Tannishtha. Als acteur moet ik mezelf zijn. Want alleen dan raken mensen met mij verbonden. “

“Ik ben erg blij voor de jongere en komende generatie dat ze al deze kansen hebben die wij niet hadden. Soms heb ik het gevoel dat ik zou willen dat zelfs ik deze kansen had gekregen toen ik begon.”

De actrice zal hierna te zien zijn in de webserie van Cartel met de gigantische cast van 137 mensen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: