Senioren burger vindt contant geld nog altijd makkelijkste oplossing

Een senioren burger geeft aan dat pinnen hem wel lukt. De man maakt gebruik van twee aanbieders. Hij pint niet overal en is bekend met de werking van de machines waar hij gebruik van maakt. Hoe het werkt bij de overige aanbieders zegt hij niet te weten.

Een andere man zegt juist nooit te pinnen. Hij komt aan eten doordat mensen hem van voedsel voorzien. “Maar, als niemand eten voor mij brengt, dan bid ik tot God”, is zijn verklaring. Iemand anders merkt op dat vooral in de weekenden de pinautomaten zonder geld zitten. “Voor de ouderen zorgt dat voor groot ongemak. De pinautomaten zitten dan zonder geld en de senioren hebben daarvan het meest te lijden”, maakt de man duidelijk. “Ik vraag aan de bankdirecteuren om de pinautomaten te vullen, want vooral de mensen uit de verafgelegen gebieden hebben het grootste nadeel wanneer de pinautomaten geen geld bevatten. Want anders hoeven we geen pinautomaten te hebben.”

Een vierde burger merkt op nooit te pinnen, deze senioren landgenoot licht toe, dat hij gewend is om contant te betalen en dat zal blijven doen. “Elke maand sta ik in de rij om water en stroom te betalen, omdat ik dat makkelijk vindt”, zegt de man. 

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: