MTV VMA’s 2021: Justin Bieber, Megan Thee Stallion en BTS leidende nominaties

De nominaties voor de 2021 MTV Video Music Awards (VMA’s) zijn eindelijk hier, met Justin Bieber, Megan Thee Stallion en BTS allemaal aan de leiding.

Justin is de meest genomineerde artiest met in totaal zeven knikken, waaronder voor video van het jaar voor zijn optreden in de videoclip voor Popstar van DJ Khaled en Drake, evenals artiest van het jaar, beste pop en beste samenwerking voor Peaches met Daniel Ceasar en Giveon.

Vlak daarna volgt Megan Thee Stallion, die zes keer is genomineerd, in categorieën als video van het jaar voor WAP met Cardi B, maar ook als artiest van het jaar, nummer van het jaar en beste hiphop.

BTS heeft vijf nominaties gekregen, waarbij de boyband is erkend in categorieën, waaronder artiest van het jaar, beste pop, beste K-pop en beste choreografie voor Butter.

Tal van andere artiesten hebben ook een aantal knikken behaald, waaronder Ariana Grande, Billie Eilish, Drake en Lil Nas X.

Naast terugkerende categorieën komt er een nieuwe prijs voor 2021 in de vorm van push-performance van het jaar, waarmee de beste live-uitvoering van een opkomende artiest wordt erkend.

De wil van 24kGoldn, The Kid Laroi, Madison Beer en Olivia Rodrigo zijn slechts enkele van de muzikanten die strijden om deze prijs te winnen.

Ook de nominaties voor de beste groep en song van de zomer worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Fans kunnen nu stemmen in 14 verschillende categorieën op de MTV-website en hebben de mogelijkheid om hun favorieten tot 20 keer per dag uit te brengen totdat de stemming is gesloten.

De MTV VMA’s van dit jaar zullen plaatsvinden in het Barclays Center in New York City en zullen de terugkeer van een live publiek zien te midden van de Covid-19-pandemie.

De show van vorig jaar werd buiten gehouden op meerdere locaties in de Big Apple, zonder live publiek.

In een persbericht heeft een woordvoerder van MTV bevestigd dat ze ‘nauw samenwerken’ met het Barclays Center om ervoor te zorgen dat de show in deze uitdagende tijden zo veilig mogelijk kan plaatsvinden.

Ze zeiden: ‘De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans, personeel en partners blijft de eerste prioriteit, en MTV en Barclays Center werken nauw samen met staats- en lokale functionarissen om best practices te implementeren om muziekfans van over de hele wereld veilig samen te brengen. wereldbol.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: