Man (29) bedreigt familieleden met scherp voorwerp op recreatieoord te Para

Politie rijdt amokmaker klem

De 29-jarige Abdoelgafar is maandag 9 augustus door de politie van het bureau Zanderij in de boeien geslagen, nadat hij zondagavond tekeer was gegaan tegen familieleden op een recreatieoord te Para, zo meldt het Korps Politie Suriname, donderdagmiddag 12 augustus.

De man zwaaide zondagavond met een scherp voorwerp en deed bedreigende uitlatingen in de richting van familieleden. De beheerder en enkele medewerkers van het recreatieoord kwamen er tussen en vroegen Abdoelgafar de locatie te verlaten. Terwijl Abdoelgafar tekeer ging had men de politie gebeld.

Abdoelgafar was reeds vertrokken toen de politie van Zanderij ter plaatse kwam. Na enige tijd keerde hij terug gewapend met een jachtgeweer. Hierop werd de politie weer ingeschakeld. Waarschijnlijk had Abdoelgafar dat door en wilde wegrijden. Dat lukte hem niet, omdat de politie hem klem reed. In het voertuig van de verdachte werden een scherp voorwerp en een jachtgeweer met 4 hagelpatronen aangetroffen. Deze wapens werden door de politie in beslag genomen en Abdoelgafar werd aangehouden. Op dat moment bleek hij behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering werd hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: