‘Verjari Oso Week’ in Nickerie tot en met 14 augustus

Op 6 augustus is de ‘Verjari Oso Week’ van start gegaan met de kick-off van de expositie van de kunstenaars Anand Dwarka uit Paramaribo en de heer Hendrick uit Nickerie. De ‘Verjari Oso Week’ is een initiatief van Residence Inn Nickerie,  RALF Productions in samenwerking met sponsoren.

De opening van de expositie werd verricht door districtscommissaris Senrita Gobardhan. Behalve de expositie, vond ook de heropening plaats van het restaurant in Residence Inn Nickerie. Bij het Comvi restaurant kunnen bezoekers tot en met 14e van de maand genieten van een verjari oso menu. Comvi restaurant, de naam staat voor comfortable vibe. 

De kunstenaar Anand Dwarka is inmiddels al terug en zegt tegenover Dagblad Suriname: ‘Ondanks dat ik na jaren richting Nickerie ben geweest, voelde ik mij er thuis. Het bezoek en de expositie zijn vlot verlopen. Tijdens de expositie konden bezoekers genieten van de schilderijen en van kunstwerken. De heer Hendrick vervaardigt zijn kunstwerken van hout. Het staat in de planning om volgend jaar weer een bezoek te brengen aan Nickerie. Er zijn enkele schilderijen over, waarop men een bod kan gaan doen. De opbrengsten zijn bestemd voor een goed doel.’  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!