Release coversong ‘Nachange Saari Raat’ op 14 augustus

Samenwerking van vocalisten uit twee landen: Sjeshie Ramkhelawan en Angel ArunA 

De artiesten Sjeshie Ramkhelawan en Angel ArunA staan gereed voor de release van hun nieuwe coversong. Dit project is een initiatief van The Boss Promotions en KRS Royal. De release van ‘Nachange Saari Raat’ staat gepland voor 14 augustus. ‘Nachange Saari Raat’ is origineel gezongen door Indiase muziekmaker en zangers, Meet Bros, Neeraj Shridhar, Tulsi Kumar. 

Sjeshie Ramkhelawan zegt in gesprek met Dagbald Suriname: ‘Het is mijn eerste samenwerking met Angel ArunA en ik heb er enorm van genoten. Het is een nummer dat ik jaren geleden vaak ook live ten gehore heb gebracht. Het was op vraag van vele fans en friends, maar had het nooit in de studio opgenomen. Voor dit project werd ik benaderd door The Boss Promotions en KRS Royal. Zij kwamen met het voorstel om een recap te doen en het leek een goed idee. Dit aangezien wij door de Covid-situatie anders bezig zijn dan live optredens. Het muzikaal gedeelte ligt in handen van Devin Beats. Hierbij mocht ik klein beetje van mijn inzichten meegeven.’

De Nederlandse zangeres Angel ArunA zegt het volgende: ‘Deze samenwerking vond ik super! De track met Sjeshie, gewoon fantastisch, the voice, the attitude. We leven in een digitale tijd dus voor dit project veel contact gehad via app om ideetjes et cetera uit te wisselen en Devin Beats just Devine! Feels like more. Ik ben door The Boss Promotions en KRS Royal benaderd om mee te werken. Ik ben namelijk iemand van structuur en afspraken en moet zeggen dat deze organisatie ook zo is. ‘Nachange Saari Raat’ is mijn eerste song met The Boss Promotions en KRS Royal en we zijn inmiddels al bezig met song nummer twee.’

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: