Andrea Rafaella’s nieuwste song heet ‘Humble’

De veelzijdige Andrea Rafaella heeft haar nieuwste song genaamd ‘Humble’ uitgebracht. ‘Humble’ betekent letterlijk vertaald nederig. De Nederlandse is 16 jaar jong en is actief bezig met muziek. Verder heeft dit jonge talent ook haar eigen webshop, ‎Fashion AR Women. Het nieuwste nummer is geproduceerd door Goldenboy. 

‘Humble’ gaat over haar levensverhaal en de dingen die ze meemaakt, zoals de muziekwereld en alles erom heen. Ze zingt bijvoorbeeld, dat er veel mensen zijn die niet willen dat zij het goed doet en dat zij desondanks nog steeds haar best doet met alles en blijft doorzetten.

Het nummer is er ook om jongeren te steunen en te laten zien dat door middel van hard werken alles kan. De zangeres werkt aan een EP, die binnenkort uitkomt. Het nummer is te bekijken via YouTube en te streamen via Spotify, en Deezer. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: