Aamir Khan moest Saif overtuigen om Dil Chahta Hai te doen omdat hij sceptisch was over het spelen van de derde hoofdrol

Godzijdank! Aamir Khan was de redder van de film. Kun je je voorstellen dat andere acteurs een van hen in Dil Chahta spelen, behalve de OG-acteurs? Geen recht?

Dil Chahta Hai is in veel opzichten geen film, maar een emotie. Dit was de eerste film over vriendschap die echt herkenbaar was. Je zou je kunnen vinden in die geklets, die Goa-reis en alles. Deze film bestaat al 20 jaar en hij heeft nog steeds een zeer sterke plaats in ieders hart.

Maar wist je dat Aamir Saif had overtuigd om Dil Chahta Hai te doen toen hij films maakte als Yeh Dillagi en Min Khiladi Tu Anari en hij het moeilijk vond om uit die zone te komen?

In een interactie met Midday had Saif gezegd: “Ik wist niet zeker of ik de film zou maken, omdat het een derde hoofdrol was. Ik vertelde Aamir dat ik held speelde in andere films, en hij vroeg welke. Ik noemde ze en hij zei dat DCH drie keer zo groot is als al die films bij elkaar. Hij noemde het goede cinema en zei gewoon dat ik het moest doen.”

Het was duidelijk een perfect telefoontje van Aamir Khan en Saif kon hem niet genoeg bedanken voor het pushen van hem om deel uit te maken van deze cultfilm.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: