Rani Mukerji koopt een luxe appartement in Khar

Actrice Rani Mukherji regeerde de harten van mensen in de jaren ’90 en wordt nog steeds herinnerd om haar sprankelende karakter en een brede glimlach. De actrice doet het nog steeds goed in de showbizz-industrie met een aantal krachtige films.

Van een eigenzinnige journaliste in de thriller No One Killed Jessica tot een koppige lerares met het Tourette-syndroom in Hichki.

Rani Mukerji heeft keer op keer alleen haar geniale acteervermogen laten zien.

Onlangs heeft de actrice een weelderig 4+3 BHK-appartement gekocht in de chique wijk Khar in Mumbai. Acteurs Tiger Shroff, Disha Patani en cricketspelers Hardik en Krunal Pandya zouden haar buren worden. Er wordt gespeculeerd dat de Mardaani geïnvesteerd heeft in de 4+3 BHK-flat van Khar, aangezien de plaats gestaag de hoofdstad van de industriesterren wordt. Het appartement stond vorige maand schijnbaar op Rani’s naam geregistreerd.

Het nieuwe huis van de 43-jarige actrice heeft een prachtig panorama van de Arabische Zee, gelegen in een gebied van 22 verdiepingen en 3545 m² met een verleidelijk zeegezicht. Ze heeft er naar verluidt maar liefst Rs 7,12 crore voor betaald. Het heeft ook verschillende gemakken, zoals meerdere parkeergarages, een externe fitnessstudio, een nagebootste klimzone en een veranda met uitzicht op de lucht.

Rani Mukerji vloog onlangs naar een internationale locatie voor Ashima Chibber’s Mrs Chatterjee vs Norway, geproduceerd door Nikkhil Advani van Emmay Entertainment en Zee Studios. Ze heeft ook Bunty Aur Babli 2 ingepakt, geregisseerd door Varun V. Sharma en geproduceerd door Yash Raj Films tegenover Saif Ali Khan, Siddhant Chaturvedi en Sharvari Wagh.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: