Drie aangehouden verdachten in ‘verkoolde lijken-zaak’ in vrijheid gesteld

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dinsdagmiddag 10 augustus bekendgemaakt, dat de drie aangehouden verdachte in de ‘verkoolde lijken-zaak’ in vrijheid zijn gesteld.

Tijdens het politioneel onderzoek waren de drie in beeld gekomen. Uit het onderzoek was op basis van feiten en omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld ontstaan om de de drie als verdachten aan te merken, aldus het OM in een persbericht.

In het belang van het onderzoek en vanwege de ernst van het feit werden de verdachten aangehouden en in verzekering gesteld op donderdag 5 augustus.

Het onderzoek werd na de inverzekeringstelling voortgezet en uit het verkregen feitenmateriaal is gebleken, dat de detentie van de drie verdachten nu niet langer noodzakelijk wordt geacht. Het onderzoek wordt onverkort voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!