Weg naar West-Suriname wordt begaanbaar gemaakt

In een eerder gesprek met Dagblad Suriname liet de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, de redactie van Dagblad Suriname weten dat ze met behulp van ondernemers de weg naar West-Suriname probeert aan te pakken.

De houtondernemers proberen op eigen initiatief en met behulp van hun eigen equipment de weg aan te pakken. Inmiddels laten de ondernemers weten, dat de weg vanaf de Tibiti Soela richting Goliath op dit moment al begaanbaar gemaakt is.

Tegenover Dagblad Suriname laat Joden weten dat ze op 5 augustus een vergadering heeft gehouden met alle betrokkenen, waaronder het ministerie van Openbare Werken, SBB (Stichting Bosbeheer en Bostoezicht), de gewestelijke politiecommandant (gpk), de ondernemers van het gebied en ook de dorpshoofden van de inheemse dorpen in dat gebied.

“Het is goed afgelopen, we zijn tot een overeenkomst gekomen.” Joden laat ook weten dat de ondernemers op dit moment al een deel van de weg begaanbaar hebben gemaakt en dat het overige deel van de weg ook begaanbaar gemaakt zal worden.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: