Extra verkoopdag in de ‘Bloementuin’

De Surinaamse Orchideeën- en Sierteelt Vereniging (SOSV) houdt zaterdag 7 augustus een extra verkoopdag. “We doen dit omdat wij tegen deze tijd van het jaar onze ‘midyear sale’ houden en onze trouwe bezoekers altijd ernaar uitkijken”, deelt voorzitter John Sahibdhin mee aan de redactie van Dagblad Suriname.

Deze extra verkoopdag is ook ingelast om de drukte op de zondag te vermijden. “Wij houden rekening met de heersende Covids-ituatie in het land en proberen zo veilig mogelijk onze bezoekers tegemoet te komen”, licht Sahibdhin toe. 

“Wij zullen weer, zoals men gewend is van de Orchideeën Vereniging, planten aanbieden tegen een redelijke prijs. Verder nog geoculeerde vruchtbomen, tuinattributen en nog veel meer. Surinaams eten zal niet ontbreken.”

De hobbyisten vereniging probeert in deze moeilijke tijd de bezoekers tegemoet te komen zodat mensen in staat zijn een plant te kopen. “Wij zijn open op de zaterdag en de zondag van 8.30 tot 14.00 uur”, zegt Sahibdhin tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: