Tinashe op haar nieuwe album, Sports Illustrated swimwear shoot

Hoewel de term alomtegenwoordig is geworden, is er één ster die haar “hete meisjeszomer” zeker heeft verdiend: Tinashe.

De popster sist in het zand in het Sports Illustrated Swimsuit-nummer dat in juli in de kiosken verscheen en haar droom vervulde om een ​​van de bikinibabes van de jaarlijkse editie te worden.

“Ik was waarschijnlijk 12 of 13 jaar oud en had zoiets van: ‘Op een dag zal ik in een badpakeditie van Sports Illustrated zijn’, vertelde Tinashe, 28, aan The Post, eraan toevoegend dat ze een grote fan is van veteraan covergirl Tyra banken. “Het is zo geweldig om over die dingen na te kunnen denken en de cirkel rond te zien komen.”

Nu verhoogt ze de temperatuur – en het tempo – nog meer met haar vijfde studioalbum, “333”, dat vrijdag uitkomt. Met luchtige bops zoals de singles “Pasadena” en “Bouncen”, is het de perfecte midzomer-soundtrack.

Tinashe werkte ook samen met R&B-zangeres Jeremih, elektronische artiest Kaytranada en rapper Buddy aan ‘333’, terwijl ze in het verleden met iedereen heeft gewerkt, van Future en A$AP Rocky tot Nick Jonas en Usher. Maar één heel speciale medewerker valt haar op: Britney Spears, die Tinashe speelde op haar single ‘Slumber Party’ uit 2016.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: