Kendall Jenner aangeklaagd voor $ 1,8 miljoen wegens vermeende schending van modellencontract

Kendall Jenner wordt geconfronteerd met een rechtszaak wegens vermeende schending van een modellencontract met het Italiaanse modemerk Liu Jo.

In een juridische klacht die maandag werd ingediend bij een rechtbank in New York, beschuldigde het bedrijf de ster van “Keeping Up With the Kardashians” van het niet verschijnen op de tweede van twee geplande fotoshoots, waarvoor ze in totaal $ 1,5 miljoen zou krijgen. samen met 20% servicekosten.

Liu Jo beweert dat Jenner, 25, de eerste foto’s heeft gemaakt in juli 2019, en de tweede opname zal plaatsvinden in Londen in maart 2020.

De pandemie van het coronavirus verbood haar echter om te reizen, ondanks het feit dat het bedrijf haar al $ 1,35 miljoen van de totale vergoeding had betaald. In eerste instantie kwamen de partijen overeen om de tweede shoot uit te stellen tot het najaar.

Het bedrijf stelde vervolgens “meerdere alternatieve data en locaties voor”, maar Jenner zou “herhaaldelijk hebben nagelaten Liu Jo definitieve antwoorden te geven op de voorstellen van Liu Jo, geen redelijke alternatieven voorgesteld en uiteindelijk alle compromisaanbiedingen van Liu Jo te goeder trouw afgewezen”, volgens de documenten verkregen door Page Six Style.

Een woordvoerder van The Society Management, dat Jenner vertegenwoordigt, zei tegen Page Six Style: “Dit pak is zonder verdienste. Het Society Management heeft, namens mevrouw Kendall Jenner, Liu Jo voortdurend alternatieve data en locaties aangeboden om een ​​overeenkomst na te komen die vanwege de coronaviruspandemie moest worden uitgesteld. Jenner heeft vrijwillig aangeboden om de diensten te voltooien om haar verplichtingen na te komen.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: