Eutenice Proeger brengt song ‘Candy’ uit

De Surinaamse zangeres Eutenice Proeger heeft een lied op haar naam staan. ‘Candy’ is een eigen geschreven song van Eutenice en gaat over verschillende snoepsoorten. Hiermee heeft ze haar eerste muziekvideo opgenomen.  ‘Candy’ is een meezinger voor een ieder en is inmiddels al te bekijken via YouTube.

 “Als je hebt ontdekt dat je talent hebt, laat de wereld het zien. Mijn jeugd vond ik gezellig, omdat ik altijd singi meid foe skoro was. Ik werd altijd voorin geplaatst om het Surinaams volkslied te zingen. Ik had er geen moeite mee, want ik wilde graag zingen. We hielden een soort van songfestival thuis en dan kreeg een ieder de beurt om te zingen. Als het mijn beurt was, raakte een ieder er versteld van. Ik kreeg complimenten van mijn familie. Zo kwam ik al gauw tot de ontdekking dat ik kon zingen.”

Er zijn twee momenten geweest die bepalend zijn geweest voor mijn zangcarrière. Het eerste was het winnen van Youth Voice 2019 en het tweede het winnen van de Best of the Best Audition Show 2019. Mijn dieptepunt is de dag van de finale van Youth Voice. Ik was erg zenuwachtig. Ik kon me benen niet eens voelen”, aldus de zangeres.

Eutenice zag het levenslicht op 26 september 2001 in Suriname. Ze groeide op te Latour.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: