Jennifer Lopez, Rihanna bij vroege keuzes voor Met Gala-lijst

De Met Ball zou de grootste mode-avond zijn. Maar zal een tabloid-sensatie de krantenkoppen stelen?

Page Six heeft vernomen dat Jennifer Lopez van plan is om aanwezig te zijn – wat betekent dat de grootste vraag voor de komende weken zal zijn of zij en de nieuw ontstoken vlam Ben Affleck hun eerste rode loper-optreden samen zullen maken tijdens de modieuze bash in september.

Lopez is een vaste klant op het glamoureuze gala van Vogue. Ze ging voor het eerst mee in 2004, toen ze werd aangekleed door Dolce en Gabbana. Sindsdien heeft ze zelden het feest overgeslagen en woonde ze 2006-2008, 2010, 2011, 2013, 2015 en 2017-2019 bij.

We horen dat onder meer Anna Wintour-favoriet Rihanna is, wiens looks van eerdere gala’s – zoals een gele jurk van Guo Pei – iconisch zijn geworden; en actrice Lupita Nyong’o, die op meerdere Vogue-covers is verschenen.

Er is ons verteld dat het alleen-uitnodigende evenement – met naar verluidt $ 30.000 voor solo-tickets en tafels voor $ 275.000 – al is uitverkocht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: