Het gerucht ging dat Diddy een relatie had met City Girls-rapper Yung Miami

Sean “P. Het gerucht gaat dat Diddy’ Combs een relatie heeft met Caresha Brownlee – ook bekend als Yung Miami van het rapduo City Girls.

Het gerucht gaat dat de 51-jarige muziekmagnaat de 27-jarige rapster zou zien sinds juni, toen ze hand in hand werden gezien op een verjaardagsfeestje voor Control Music CEO Pierre “Pee” Thomas.

Een bron vertelde Page Six: “Sean staat bekend om het daten van jonge mooie vrouwen en de City Girls-mantra is om alleen met mannen te daten met geld of het is gewoon een verspilling van je tijd.

“Caresha heeft haar eigen geld, maar ze wil dat iemand ‘haar vlieg evenaart’ en haar trakteert op de levensstijl waaraan ze gewend is geraakt. Dus een baas als Diddy past perfect.”

De “Twerkulator”-rapper plaatste dinsdag nog een foto van de twee, waarop ze op Diddy’s schoot een fles tequila kuste.

Combs siert de nieuwste Vanity Fair-cover en sprak over zijn vroegere liefdes, waaronder Jennifer Lopez en Kim Porter. Hij vertelde dat wijlen Porter hem ertoe zou hebben gebracht zich te settelen. “En dus, weet je, ik moest ermee omgaan toen ik Kim verloor. Omdat ik dacht, man, je had het. Ik zeg niet dat ik het anders zou doen. Als God het wil, had ik meer tijd gehad. Ik kijk naar mijn leven terwijl ik een tweede kans kreeg. Ik ben op mijn tweede berg.”

Combs deelt drie kinderen met Porter. Christian, 23 en 14-jarige tweeling Jessie James en D’Lila Star.

Hij voegde eraan toe in VF: “Ik ben de gelukkigste die ik ooit in mijn leven ben geweest, ik lach het meest, ik lach het meest, ik adem het meest.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: