Priscilla Presley rouwt om de dood van haar moeder

Priscilla Presley maakte bekend dat haar moeder, Anna Lillian Iversen, dinsdag op 95-jarige leeftijd is overleden in een emotionele Instagram-post.

“Mijn hart is gebroken. Mijn mooie moeder is vandaag overleden. Ze was het licht van ons leven”, schreef de ex-vrouw van wijlen Elvis Presley bij een foto van haar moeder die lacht naast een kleurrijk boeket bloemen.

Presley, 76, vertelde hoe belangrijk haar moeder was voor haar familie en hoe onbaatzuchtig ze was.

Presley’s kleindochter Riley Keough, 32, ging ook naar sociale media om haar overgrootmoeder te gedenken.

Lisa Marie deelt Riley en zoon Benjamin, die in 2020 op 27-jarige leeftijd door zelfmoord stierf, met haar ex-man Danny Keough. Lisa, die nog geen commentaar heeft gegeven op de dood van haar oma, heeft ook twee andere kinderen met ex-man Michael Lockwood.

Ondertussen deelde Priscilla – die van 1967 tot 1973 getrouwd was met de “Hound Dog” -zangeres Lisa met Elvis en heeft nog een kind, de 34-jarige zoon Navarone, uit een eerdere relatie met Marco Garibaldi.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: