Sagar Malik: ‘Een mashup waarbij ik heel anders heb gezongen’

De welbekende zanger Sagar Malik heeft weer goed nieuws voor alle muziekliefhebbers. Desi Shake (Urban Flavour) is de naam van het nieuwste project. Na jaren werkt hij weer met de talentvolle muziekproducer M. O. K en uitgevers Amrit Bharatsingh van Stanga entertainment en Amarjitsingh Bal van Vipsociety promotions. 

De mashup is al uitgebracht op diversen digitale platforms en de release van de bijbehorende clip staat gepland voor dinsdag 3 augustus. Malik is heel enthousiast, want het is een project waarin hij in een ander stijl te horen is dan normaal. 

Hij zit sinds 1995 in de muziekwereld. Sagar Malik is een Punjabi Dutch zanger, songwriter en componist. Hij brengt vanaf de jaren ’90 hedendaagse songs uit op digitale muziekplatforms. De Indiase legendarische zanger Kishore Kumar is zijn idool en Sagar haalt heel veel inspiratie uit zijn songs. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!