Latin King Johan Misiedjan: “Mi Lobi Wi is een grote hit”

Het nummer ‘Mi Lobi Wi’ is heel goed ontvangen door muziekliefhebbers en heeft de nummer 1 positie behaald op diversen radiostation. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Latin King Johan Misiedjan.: “Mi Lobi Wi’ is een duet van de artiest met mijn zoon Derillio. Mijn nieuwe bachata song is bij radio 10 op nummer 1 en bij de Top 40, zoals bij de SRS. Het is voor mij heel erg verassend want dit is mijn eerste bachata en gelijk zo sterk ontvangen door mijn fans. Het is opvallend dat het elk uur gedraaid wordt en staat reeds 4 weken op nummer 1 bij de Nationale Top40”, aldus Latin King Johan Misiedjan. 

‘Mi Lobi Wi’ is een samenwerking geweest van vader en zoon met hun eigen idee en initiatief. Johan Misiedjan heeft inmiddels een ruim 35 jaar lange muziekcarrière.

Derillio begon heel vroeg met zijn muzikale vorming, omdat hij in huis veel muziek om zich heen hoorde. Momenteel maakt hij deel uit van de zanggroep Black Harmony. Naast zanger is hij ook percussionist, arrangeur en danser.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: