Cocktail The Band heeft succesvol release van hun nieuwste project

De Nederlandse muziekformatie Cocktail The Band heeft de release van zijn project gehad. Het gaat om de welbekende track “Keh Yeh Dhanwa”, maar dan in een nieuw jasje gestoken.

De muziekgroep en Jermaine Kalpoe van JerreStudio samen hebben ervoor gekozen om deze track opnieuw uit te brengen door er een uptempo song van te maken en er een paar live-elementen aan toe te voegen. Daarnaast heeft Jermaine ook zelf een ‘verse’ op de track gezongen die mensen wel kennen van de welbekende zanger ‘Kayente’.

In overleg met het Management van Cocktail The Band, Beta Kalpoe, de man die de band al ruim 25 jaar draaiende heeft weten te houden, is ervoor gekozen om de track via het kanaal van Sjakier Jabbar genaamd Local Pokoes te releasen.  Na de laatste release “Raja Ko Rani” kwam de tijd om zanger Wiekash Binda alias G-Nius aan het licht te brengen. G-Nius is al jarenlang bevriend met de groep. Enkele andere tracks van de artiest zijn ‘Dil Chauwrie’ en ‘Bhare Bazar’. 

In de aankomende periode mogen muziekliefhebbers veel releases verwachten. De volgende release is in augustus en binnenkort zal Cocktail The Band een nieuw concept in onze local scène bekend maken.  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: