Dief heeft het voorzien op eieren van standhouder aan Tourtonnelaan

De bekende van de politie M.N. is donderdag 29 juli door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden verdacht van het stelen van eieren, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 3 augustus.

De benadeelde heeft een stand voor zijn woning aan de Tourtonnelaan en verkoopt onder andere levensmiddelen. In mei en de eerste week van juni kwam de standhouder tot de ontdekking dat eieren waren weggenomen. Alerte buurtbewoners hielden de man voor wie degene is die de eieren had gestolen. Uit vrees dat de situatie uit de hand kon lopen voor de getuigen, deed de benadeelde in eerste instantie geen aangifte.

Het ging de benadeelde echter zijn verstand te boven, dat een wachter die in de nabije omgeving van de stand zat, niets van de diefstal had gemerkt. Hierdoor besloot hij toch in juni aangifte te doen. 

Na uitgewerkte informatie, spoorde de politie de verdachte op en werd hij in het werkressort van de politie Geyersvlijt aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd de eierdief achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: