Wegvliegend dak beschadigt 3 auto’s van de buren

“Het had ook op de kinderen kunnen komen”

Aan de Granborieweg in Paramaribo vloog zondag het dak van een gebedsplaats op het erf van de buren. Meneer Glenn vertelt aan Dagblad Suriname, dat hij een knal hoorde. Zijn 3 auto’s zijn beschadigd geraakt. Gebarsten ruiten en andere schade aan de voertuigen is het resultaat.

Het dak rust nog altijd op zijn Mazda, waarvan zowel voor- als zijruiten en de spiegels zijn beschadigd. Ondanks de materiële schade noemt meneer Glenn dit toch ook een klein wonder, juist, omdat alle auto’s op het erf waren geparkeerd en konden de kinderen niet op het erf spelen. Normaal spelen de kinderen op het erf. Door de auto’s is erger gelukkig voorkomen.

Een deel van het dak van de buurman rust ook op het balkon. De buurman is nog in het westelijke district Nickerie. Hij is ondertussen gebeld en komt naar de stad. Meneer Glenn heeft zijn verzekeringsmaatschappij gebeld. Hij hoopt dat de schade wordt vergoed.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: