“Er wordt niet gecommuniceerd met het volk”

Een vrouw ziet graag dat er meer wordt gedaan aan de wegen in Suriname. Ze noemt de Burenstraat en Koningstraat in Paramaribo en een gedeelte van de High Way als voorbeelden waar nog werk is te verrichten. De wegen zorgen er nu voor, dat auto’s eerder kapot gaan, merkt de vrouw op en de prijzen voor onderdelen zijn duur. “Als men daar wat aan gaat doen dan zal dat voor ons allemaal goed zijn in Suriname”, besluit zij.

Een andere vrouw zegt, dat de mensen prioriteit geven aan hun vaste lasten. “De vaste lasten zijn een must, want anders word je afgesloten.” De vrouw noemt als verbeterpunt dat er meer transparantie nodig is naar de bevolking toe. “Ik ben zwaar teleurgesteld. Er wordt niet gecommuniceerd met het volk. We gaan niet vooruit komen als we zo door blijven gaan. Een beetje eerlijker zijn naar de bevolking toe zou ik fijn vinden”, zegt de verkoopster tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: