Joël ‘Bordo’ Martinus: “Belfort is een probleem”

In een interview met ABC Radio zei Joël ‘Bordo’ Martinus deze week, dat Edward Belfort een probleem is binnen de samenleving. Hij is Belfort al zat, die constant kritiek levert op de regering en de partij ABOP.

“Als Belfort vindt dat de partij niet goed is dan moet hij bedanken als lid.” Hij zei verder, dat Belfort vergaderingen van de ABOP niet bijwoont. “Hij moet niet denken dat hij met eigen kracht gekozen is als Assembleelid, maar het was de gezamenlijke inspanning van de partij. Belfort doet alsof de huidige problemen in het land gecreëerd zijn door ABOP.”

Volgens Bordo is er een regel in de partij, dat als je een keer minister bent geweest je niet meer in aanmerking komt. Aan Belfort is een aantal functies aangeboden, zoals directeur Staatsolie, directeur EBS, directeur SWM en directeur Telesur, maar hij heeft geweigerd. Hij wilde perse vicepresident worden.

Overigens is ‘Bordo’ het wel eens met bepaalde kritieken van Belfort op de regering en de partij vanwege beloftes die gedaan zijn, maar het constant beuken zit hem niet lekker. Volgens hem moet de communicatie in de partij beter plaatsvinden. De kwestie van Diana Pokie is hier een voorbeeld van, er is nooit duidelijkheid daarover gegeven. Hij verwacht van de president die ministers benoemd en ontslaat dat die alsnog publiekelijk aangeeft waarom Pokie is ontslagen. De regering moet harder gaan werken en  het volk niet voor de gek houden, aldus ‘Bordo’.

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: