Zee Comedy Factory sluit zich aan bij Chala Hawa Yeu Dya

Zee Comedy Factory werkte samen met een gerenommeerde Marathi-komedieshow genaamd Chala Hawa Yeu Dya, om hun Hindi-komedieshow te promoten. De artiesten van beide shows traden samen op en hadden veel plezier. Regisseur Farah Khan, die zal worden gezien als jurylid van Zee Comedy Factory, voegde zich ook bij iedereen op het podium en had een dubbele dhamaal met hen. De artiesten zijn helemaal klaar om onze grappige botten te kietelen door 3 dagen achter elkaar op te treden vanaf vandaag 21.30 uur op Zeekanaal.

Zee TV heeft dit geweldige idee bedacht om geluk te verspreiden in deze coronaperiode waarin iedereen gestrest en ongelukkig is. De samenwerking staat niet alleen garant voor lachen, maar versterkt ook de stemming van het publiek. Comedians Ali Asgar, Sugandha Mishra Bhosale, Dr. Sanket Bhosale, Punit J Pathak, Aditya Narayan, Tejasswi Prakash, Gaurav Dubey, Ballraaj, Siddharth Sagar, Chitrashi Rawat en Divyansh Dwivedi zullen ons in lachen uitbarsten via Zee Comedy Factory. Tijdens de show zal choreograaf en filmmaker Farah Khan de show vereren door haar lach toe te voegen tijdens de optredens. Het wordt allemaal uitgezonden op 31 juli op Zee TV

Farah Khan was erg blij dat ze ermee instemde om deel uit te maken van deze driedaagse gekke rit. Ze prees elke artiest van de show en applaudisseerde hen voor hun komische timing. Ze verzekerde ook dat hun show Zee Comedy Factory, net als Chala Hawa Yeu Dya, ook mensen vrolijk zal maken in deze moeilijke tijden.

error: Kopiëren mag niet!