Song ‘Ingi Boto’ in het kader van aankomende Dag der Inheemsen

 ‘Ingi Boto’ is een nieuwe song met videoclip. WeDemBossMusic is belast met de promotie. Song ‘Ingi Boto’ is een prisieri watra ingi poku. Hiermee heeft de muziekformatie na jaren een videoclip gelanceerd. Door de covid-19 situatie is alles zo een beetje veranderd maar desondanks hebben we onze beste beentje voortgezet om ieder geval onze fans niet in de steek te laten aldus de voorzanger en trekker van de band Kratja Kariñha Basi.

Esekematoko is de meest bekende inheemse muziekformatie en het bestaat al langer dan drie decennia. De muziekgroep is opgericht door Brayen Kratja en Ruben Tapo. Zij hebben diversen hits gescoord en bereikte de volgende hoogtepunten. Zij hebben tours naar het buitenland gehad. Ook hebben zij een Sumusic Award in het jaar 2017 weten te winnen als de beste Inheemse sensatie.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: