Jennifer Lopez winkelt solo in Monaco tijdens jachtvakantie aan de Franse Rivièra

Jennifer Lopez is gespot tijdens een shoppingtrip in Monaco, slechts enkele dagen na haar uitbundige verjaardagsvieringen in St Tropez, en rapporten suggereren dat ze op hetzelfde moment in de stad is als haar ex-verloofde Alex Rodriguez.

J-Lo werd zaterdag 52 in stijl en vierde dit met Ben Affleck, 48, in L’Opera in St Tropez, Frankrijk, terwijl het paar voor de gelegenheid blijft genieten van hun hernieuwde romantiek met drankjes en indoor sterretjes.

Afgelopen weekend was de eerste keer dat ze hun relatie ook bevestigden, tot grote vreugde van de fans, toen Jennifer een kus tussen hen deelde op haar Instagram-pagina en de foto’s onderschreef: ‘5 2 … wat het doet …’

Terwijl haar voormalige vlam Alex vrienden vermaakte op zijn jacht, werd Jennifer gezien tijdens een solo-uitje in de soevereine stadstaat, dat op slechts een paar uur rijden langs de kust van St Tropez ligt.

Ben en Jennifer hebben genoten van hun tijd aan boord van een jacht aan de Franse Rivièra, en dat is precies wat Jennifers voormalige vlam ook deed terwijl hij geniet van een ‘#EuroTrip’ met vrienden, die hij ook op Instagram vastlegt.

Jennifer scheidde eerder dit jaar van de ex-honkbal pro, voordat ze weer begon met Ben, met wie ze verloofd was tussen 2002 en 2004.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: