Moenisha Bansie en de modewereld: Amalia’s Beauty Art

De Surinaamse Moenisha Bansie heeft haar eigen onderneming. Moenisha is al 12 jaren bezig in de modebranche, zo zegt ze tegenover de redactie van Dagblad Suriname. Men kan terecht bij haar voor diverse behandelingen waaronder gezichtsbehandeling, manicure en pedicure, acryl nagel, haarbehandelingen, microblading en binnenkort zal ze haar pakket gaan uitbreiden. Moenisha begon op haar 18e en ging meedoen met een tante die ook actief bezig is geweest in de branche. Zodoende kreeg ze de inspiratie om zichzelf verder te gaan ontwikkelen op het gebied van wat zij leuk vond in de modewereld. Moenisha heeft cursussen gevolgd bij Gorgeous beauty and Nails (Gezicht en voetverzorging opleiding) Flo’s beauty care (nagelcursus) en bij Anita Karto (haarcursus). Ze blijft ook de nieuwste trends volgen. Verder maakt ze gebruik van YouTube en neemt bruikbare tips mee bij het uitvoeren van haar taak. Ze heeft haar onderneming genaamd naar haar dochter, Amalia’s Beauty Art. Wat betreft de huidige Covid-19 situatie neemt zij de Covid-maatregelen in acht. ‘Ik ben heel voorzichtig. Alle behandelingen zijn op afspraak. Er worden steeds maar twee klanten toegestaan in de zaak, verplicht met mond- en neusbedekking. Een boodschap naar ieder is, heb geduld en alles komt wel op het juiste moment. Een bijzonder dank gaat uit naar mijn ouders, dochter en echtgenoot die mij altijd op welke wijze dan ook bijstaan’, aldus Moenisha.(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: