PAHO overhandigt vijf laptops aan bejaardentehuizen

De Pan American Health Organization (PAHO) heeft vrijdag 16 juli vijf laptops overhandigd aan het ministerie van Volksgezondheid ter ondersteuning van de Covid-19-zorg.

Carol de Baas, hoofd Afdeling Inspectie Verpleging en Verzorgende beroepen, heeft de laptops overhandigd, die bestemd zijn voor de verplegingsdienst van geregistreerde bejaardentehuizen en zijn voorzien van standaarden en protocollen, waardoor de ingevoerde informatie traceerbaar wordt.

In december vorig jaar en in maart van dit jaar kwamen de tehuizen ook al in aanmerking voor beschermingsmiddelen.

De vertegenwoordigers van de bejaardentehuizen Huize Ashiana, Huize Emma, Huize Husnul Khotima, Huize Albertine en Zon Thuiszorg zijn heel dankbaar voor de gedane geste, aldus bericht de Communicatie Dienst Suriname zaterdag 24 juli.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: