Devin Gobind zijn nieuwste coversong: ‘Jab Tak Sanse Chalegi’

Project door The Boss Promotions en KRS Royal

De veelzijdige Devin Gobind lanceert vandaag (23 juli) het resultaat van zijn nieuwste project. Het is een cover geworden van de populaire song ‘Jab Tak Sanse Chalegi. In gesprek met de krant vertelt Devin:

“De initiatiefnemers van dit project zijn The Boss Promotions en KRS Royal. Het is mij een waar genoegen geweest om hiervan deel uit te mogen maken. ‘Jab Tak Sanse Chalegi’ heeft als betekenis dat liefde voor eeuwig kan blijven bestaan. Het doet mij goed om deze boodschap te helpen verspreiden, zodat iedereen elkaar lief kan hebben in zowel goede als minder goede tijden. Als producer heb ik aantal projecten op agenda. Het is van belang dat er aandacht wordt geschonken aan de kwaliteit van het eindproduct. Als zanger blijf ik mijn best doen om elke keer weer beter te gaan presteren. In de komende maanden wil ik wel iets meer aandacht schenken aan wat eigen geschreven nummers”, aldus Devin Gobind

Devin Gobind, overigens beter bekend als Devin Beats, is al 16 jaren actief bezig in de muziekwereld. De talentvolle artiest begon als toetsenist en zanger van muziekformatie The Beats. Hij begon vanaf 2008 met werken in de studio, maar had nog nooit iets uitgebracht. In 2014 kwam zijn eerste cover uit van het nummer ‘Mudj Me Tu’.‘Jab Tak Sanse Chalegi’ is vandaag uitgebracht met een bijbehorende clip. Een bijzondere dank namens Devin gaat uit naar The Boss Promotions, KRS Royal en al zijn geliefden.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: