Dwayne Johnson hekelt Vin Diesel, ‘Fast & Furious’: ‘ik wens ze het beste’

Het lijkt er niet op dat Dwayne Johnson binnenkort zal terugkeren naar de “Fast & Furious” -franchise.

Nadat zijn voormalige co-ster, Vin Diesel, vorige maand hun schijnbaar voelbare spanning toesprak, zei Johnson, 49, dat hij de opmerkingen van Diesel – waarin hij sprak over het feit dat hij zijn co-sterren “veel harde liefde” moest geven – lachwekkend vond .

“Ik heb gelachen en ik heb hard gelachen”, zei hij in een interview met de Hollywood Reporter, dat woensdag werd geplaatst. “Ik denk dat iedereen daar wel om moest lachen. En daar laat ik het bij. En dat ik ze het beste heb gewenst. Ik wens ze veel succes met ‘Fast 9.’ En ik wens ze veel succes met ‘Fast 10’ en ‘Fast 11’ en de rest van de ‘Fast & Furious’-films die ze maken die zonder mij zullen zijn.”

De twee zijn in een vete verwikkeld sinds het afronden van de productie van “The Fate of the Furious” in 2016. Tijdens het filmen maakte Johnson vernietigende opmerkingen over verschillende niet nader genoemde mannelijke co-sterren en noemde ze “candy asses”.

“Sommigen gedragen zich als stand-up mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet doen”, schreef hij in een Instagram-bericht. “Degenen die dat niet zijn, zijn te laf om er toch iets aan te doen. Snoep ezels. Als je in april naar deze film kijkt en het lijkt alsof ik in sommige van deze scènes niet acteer en mijn bloed kookt – je hebt gelijk.”

Het gerucht ging dat de acteur naar Diesel verwees omdat hij constant te laat was op de set, de acteervaardigheden van zijn medesterren bekritiseerde en moeilijk was om mee samen te werken.

Diesel, 54, vertelde later aan Men’s Health dat deze harde kritiek doelbewust was.

“Ik zou alles doen wat ik zou moeten doen om optredens te krijgen in alles wat ik produceer”, zei hij. “Het was een moeilijk personage om te belichamen, het personage van Hobbs. Mijn aanpak destijds was veel harde liefde om te helpen die prestatie te krijgen waar hij moest zijn. ”

Johnson verscheen als agent Luke Hobbs in vier van de films, evenals in de spin-offfilm “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.” Hij keerde niet terug voor de meest recente aflevering van de franchise, “F9”, waarin ook Jordana Brewster schittert.

Naar verluidt zullen er nog twee films volgen op “F9”, waarbij regisseur Justin Lin voor beide zal terugkeren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: