Bizar: koppel herenigt met hun verloren verlovingsring na strandaanzoek

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Een ware gebeurtenis is het volgende. ‘Het is een van de grootste momenten van je leven. Je hebt de ring gekocht, het moment gepland en precies hoe je de vraag gaat stellen. Alles verloopt volgens plan. Ze zegt ja en je gaat naar binnen voor een knuffel om het te vieren. Maar net als je naar beneden kijkt om de ring te pakken en deze aan haar linkerhand te leggen, kijk je naar de doos en de ring is weg’. Dat is precies wat er gebeurde met een koppel tijdens hun huwelijksaanzoek. Maar dankzij sociale media en het scherpe oog van een vreemde werd de ring gevonden en slechts een dag later teruggegeven aan het paar. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke Bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!