King Yagri zet voort in de muziekwereld

De artiest King Yagri is druk bezig in de muziekwereld. Een recent productie waaraan de zanger heeft gewerkt heet ‘Soeking’. Hierbij is hij een samenwerking aangegaan met de artiesten Nori en Chiffa. King Yagri is al jaren bezig met muziek, hij werkt momenteel aan zijn EP. Hij zal in de komende tijd om de twee weken een nieuw productie lanceren. Hij is druk bezig in de studio en wel samen met de bekende artiesten Smfl Don Psycho,  Jackson Blai en Kiev. De zanger is momenteel in Nederland en verblijft daar. Hij was voor een heel korte periode in Suriname, vanwege de pandemie en heeft hierbij promotie werkzaamheden verricht. De artiest zet zodoende door in de muziekwereld. Als boodschap aan de jongeren geeft hij mee, ‘de school niet vroeg laten om op de hoeken te staan, maar ga opzoek naar een baan en werk aan een toekomst’ aldus King Yagri.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: