Echtpaar Buschbaum –Chirill viert diamanten huwelijk

Het echtpaar Buschbaum –Chirill heeft op maandag 19 juli het feit mogen gedenken dat ze 60 jaar is getrouwd. De krant verneemt het volgende van Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.  Het echtpaar ontving bezoek van de Districtssecretaris dhr. Stephen Dompig en de Adjunct Districtssecretaris mevr. Sanches R. die de Districtscommissaris dhr. Goelaman M.S. vertegenwoordigden. Aan hen werd de felicitaties overgebracht. Ze kregen een bloemstuk, een felicitatie kaart en een ingelijste foto. De middelen die gepaard gaan bij zulk een mijlpaal worden overgemaakt op een door het koppel aangegeven bankrekening.

Echtgenoot Buschbaum Harold Hendrik is geboren te Paramaribo op 25 maart 1941. Hij heeft de GLO school doorlopen. Op 15 jarige leeftijd startte hij zijn loopbaan als Electro technicus bij de EBS. Hij vervolgde zijn loopbaan ook als Electro technicus bij Elgawa. Zijn loopbaan sloot hij af bij de Surinaamse Bier Brouwerij alwaar hij als chef fungeerde tot zijn pensionering. Als hobby had hij jagen. Echtgenote Chirill Esseline Wilma is geboren in het district Suriname op 24 augustus 1941. Zij bezocht de GLO school en vervolgde met het ULO en ronde af op de Huishoudschool. Haar loopbaan startte zij bij de firma Van der Voet als verkoopster, hiernaast deed zij de huishouding en had de zorg over het gezin. Als hobby deed zij aan karate, turnen en judo.

Het echtpaar heeft zelf voor elkaar gekozen, ze zijn op 19 juli 1961 te Paramaribo in het huwelijksbootje gestapt. Uit dit huwelijk zijn er 6 kinderen, te weten 3 zonen en 3 dochters. Als hoogte punt gaven zij aan blij te zijn met de gewenste doelen die in vervulling zijn gegaan. Het echtpaar belijdt het Rooms Katholiek geloof. Hun huidige activiteit is, het planten van vruchtbomen op hun kostgrond te Creola.( Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: