Huldigingen in het kader van huwelijksjubilea

Districtscommissarissen over de huldigingen

De jubilarissen (echtparen) worden gehuldigd in het kader van het bereiken van hun specifieke huwelijksjubileum. Dagblad Suriname heeft hieromtrent een gesprek gehad de Districtscommissarissen Fulgence Javinde (Paramaribo Zuidwest) en Suraksha Sital-Hirasingh (Wanica Noord-West) “Zo gauw de kennisgevingen binnen zijn en de financiële middelen er zijn gaan we naar het echtpaar” zei Fulgence Javinde. “De echtparen ontvangen wel hun presentje, maar bezoekjes hebben we de afgelopen tijd beperkt vanwege de Covid-19 situatie. We zullen binnenkort wederom beginnen met huisbezoekjes, afhankelijk van de cijfers van Covid-19” aldus Suraksha Sital-Hirasingh.

Alle jubilarissen/ echtparen komen in aanmerking voor een geldbedrag, bloemstuk en een foto in een lijst en krijgen bezoek van de districtscommissaris.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!